Tabel marimi

 

Despre Noi

Class Mode este prezenta pe piata confectiilor pentru femei din Romania din 1994, iar produsele noastre sunt comercializate atat la nivel local cat si la nivel national.

Produsele Class Mode se adreseaza unei femei de orice varsta, dar careia ii place sa arate bine indiferent de mediul in care lucreaza si de marimea care o poarta. Astfel, la noi ai sa gasesti produse create in serii mici, pentru ca stim ca nu iti place sa vezi peste tot aceeasi haina pe care si tu o porti. Ai sa gasesti produse la care atat materialul cat si modelul sunt confortabile pentru ca unul din lucrurile importante e ca tu sa te simti confortabil in pielea ta, sa poti sa te concentrezi pe lucrurile de zi cu zi, fara a fi in vreun fel incomodata de hainele pe care le porti. Am avut grija de asemenea sa ne adresam unei game mari de marimi, pentru ca stii si tu, femeile nu au marimi cuprinse doar intre 34 si 42; astfel poti gasi produse pe marimile 40-56, si chiar si alte marimi in situatii exceptionale pentru avea posibilitatea de a alege, de a purta ceva pentru ca iti place si nu pentru ca ai gasit marimea ta. Si cel mai important, toate produsele Class Mode sunt foarte "ancorate in realitate": adica te vor ajuta sa arati feminina, eleganta, speciala si unica in timp ce iti subliniaza atuurile si iti ascund trasaturile care nu iti plac.

O ocazie pentru  a admira sau achizitiona produsele Class Mode o reprezinta targurile si expozitiile organizate la nivel local. Astfel, daca auzi de un targ sau expozitie in orasul tau, vino sa ne cunosti produsele, calitatea lor si aerul proaspat ce il aduc in aglomeratia de haine in serie prezente in toate colturile lumii.